Loading...
Diner 2018-11-14T20:27:09+00:00

VOOR

GARNALENCOCKTAIL € 9.00

Frisse garnalencocktail met Noorse garnalen, sla, cocktailsaus en gefrituurde spaghetti garnaal.

SALADE RICHE   €16,50

Langzaam gegaarde duivenborst, frambozenazijn, appel, zwezerik, krul van eendenlever, krokant gebakken bloedworst en een kroketje van chorizo.

CARPACCIO € 13,50/19,50

Traditionele rundercarpaccio met rucolasalade, gemengde nootjes, gepofte cherrytomaten, pestomayonaise en parmezaanse kaas. Maaltijdsalade ook mogelijk.

OOSTERS GEWOKTE BLACK TIGER GARNALEN € 12.50/ € 19.00

Krokant gewokte tiger garnalen met roergebakken groente, paksoi, rode peper, gebrande sesam en koriander olie.                                            Als hoofdgerecht ook mogelijk.

POMPOENSOEP € 6.50

Vegetarische pompoensoep gemaakt van verse muskaatpompoen, geroosterde groente en najaarskruiden.

LOEMPIA PEKINGEEND € 12.50

Loempia van geroosterde eend, hoisinsaus, gember, limoen, gerookte shiitakes en gepofte paprika.

COQUILLE & GAMBA € 14.00

Zachte zuurkool met gamba’s en in rode peper gemarineerde coquilles. Geserveerd met ahornsiroop.

HOOFDGERECHTEN

SATÉ VAN KIP OF VARKENSHAAS € 18.00

Op Balinese wijze gemarineerd: licht pikant en zoetig. Met vers gebakken kroepoek, satésaus, gebakken uitjes en aardappel wedges.

REMY’S HUISBURGER € 18.00

Super malse burger van de grill met tomatensalsa, augurk, gegrilde paprika, knisperende sla en cheddar op geroosterde boerenbrood. Geserveerd met friet en een frisse tzatziki.

BEEF PAD THAI (V) € 19.00/ € 16.50

Roergebakken rijstnoedels met biefstuk puntjes, bosui, koriander, rode peper, sesam, en afgeblust met limoen. Vegetarisch ook mogelijk.

ROODBAARS € 18.50

Op de huid gebakken roodbaarsfilet met een frisse tomatensalsa, feta kaas en groene kruidenolie.

ENTRECOTE € 21.50

Gegrilde entrecote (250 gr) met verse seizoensgroente, aardappeltjes en een jus van laurier.

GELAKTE EENDENBORST € 24.50

Eendenborst in Aziatische stijl met bosui, sesam, paksoi, gefrituurde prei en Aziatische saus.

OSSENHAAS € 27.50

Gegrilde ossenhaas met stroganoffsaus, verse seizoensgroente en aardappelgarnituur.

CHEF’S TABLE

Laat u een hele avond verwennen door onze keuken en passende wijnen. U zult verrast worden met diverse lekkernijen, heerlijke wijnen en nagerechten. Te reserveren vanaf 6 personen.

NAGERECHTEN

VANILLE CRÈME BRÛLÉE € 6.50

Afgebrand met rietsuiker, geserveerd met lobbige room en vanille ijs

TRIO VAN TRUFFELIJS  € 7.50

Drie soorten truffelijs: witte en pure chocola en caramel. Geserveerd met een Tia Maria dipsaus.

TARTE TARTIN VAN PEER € 7,00

Een op z’n kop gebakken perentaart, warm geserveerd met citroenijs en vanille hangop.

CHEESCAKE € 7,00

Vanille cheesecake met bosvruchten compôte en bramenijs.

DAME BLANCHE € 7.50

Een bombe van vanille ijs met warme chocolade en een crumble van brownie.